Obojestranski  lepilni trakovi

Obojestranski lepilni trakovi so primerni za pritrjevanje težkih preprog na neravna tla, za pritrjevanje plakatov in drugih predmetov. Obojestranski lepilni trakovi so uporabni tako doma, kot v pisarnah in šolah.

Obojestranski lepilni trak je vsak na pritisk občutljiv trak, ki je na obeh straneh prevlečen z lepilom. Zasnovan je tako, da drži dve površini skupaj, pogosto na način, ki ni viden v končnem proizvodu. Trak se namreč namesti med dvema površinama namesto, da bi jih prekril. To omogoča lepši izgled in boljše izdelave. Dvostranski lepilni trak je lahko tanek ali dimenzionalen. Dimenzionalni trak je debelejši, in se pogosteje uporablja, predvsem pri signalizaciji. Z uporabo debelejšega traku lahko dosežemo 3D- učinek, saj omogoča, da znaki in zasloni izstopajo.

Dvostranski lepilni trak je ustvarjen z nanašanjem tankega sloja lepila na vsako stran nosilnega materiala. Večina lepilnih trakov je proizvedenih v širini od 1 do 3 metrov. Nato se s pomočjo posebnega stroja razrežejo v želene širine.

Obojestranski lepilni trak – Heavy

Se vaša preproga premakne vsakič, ko kdo stopi nanjo? Želite, da bi ostala na mestu?

Za vas imamo rešitev. To je naš obojestranski lepilni trak Heavy. Ta verzija obojestranskega lepilnega traku z mrežo je idealna za pritrjevanje težkih preprog na neravnih tleh. Namestitev traku je hitra in enostavna. Obojestranski lepilni trak za pritrjevanje preprog nudi močan oprijem, hkrati pa se enostavno odstrani. Uporabljate ga lahko na različnih talnih površinah, tako doma, kot v pisarni, v šolah, ….

Obojestranski lepilni trak – Polipropilen (PP)

Potrebujete obojestranski lepilni trak, s katerim bi enostavno in hitro pritrdili posterje, fotografije v album, ali pa celo lažje preproge? Pri nas vam za ta namen ponujamo obojestranski lepilni trak Double polyp. Lepilni trak je enostaven za uporabo, nudi takojšen oprijem. Je prilagodljiv, zato ga je možno uporabiti na neravnih površinah. Uporablja se lahko na različnih površinah. Primeren pa je za pritrjevanje lažjih predmetov.

UHB (VHB) Ultra zmogljiv obojestransko lepljiv trak

Zelo zmogljiv obojestransko lepljiv trak, se uporablja za lepljenje ali montažo materialov in je primeren tudi za lepljenje v zahtevnih razmerah. Izdelan je iz trpežne akrilne pene in na obeh straneh prevlečen z lepilom občutljivim na dotik, ki ustvarja močno vez in doseže polni oprijem v približno 3 dneh.

Obojestranski lepilni trakovi glede na povpraševanje:

Teh trakov nimamo na zalogi. Za njih so potrebna prednaročila. Naročena količina mora biti ustrezna.

  • Obojestranski lepilni trak HIGH in LOW – različica z diferenciranim lepilom, idealna za pritrjevanje preprog (MOQUETTES) na splošno.
  • Obojestranski lepilni trak GHOST in TNT – majhni obojestranski lepilni trakovi primerni za uporabo doma, v pisarni ali šoli.