Označevalni fotoluminiscentni trak – svetleč v temi

Fotoluminiscentni označevalni trak je gladki označevalni trak, ki sveti v temi. Fotoluminiscentni trak je izdelan iz konvencionalne samolepilne folije (osnovna podlaga), ki je impregnirana z fotoluminiscentnim prahom. Material se polni s pomočjo naravne ali umetne svetlobe. Ko se začne temniti začne trak oddajati svetlobo. Barva traku je zelenkasto rumena, ko sveti pa zelena.

Uporaba fotoluminiscentnih trakov je zelo razširjena v ZDA, saj ima Amerika najstrožje predpise, za njihovo uporabo. Za visoke stavbe, kot so nebotičniki je obvezna uporaba traku na obzidnih letvah. V primeru požara se vroči dim v sobah in na hodnikih dviga proti stropu in povzroča nesrečnim prebivalcem številne težave. Dim preprečuje svetlobi, da prodre skozenj, zato postanejo stanovalci negotovi in se lahko izgubijo v goreči stavbi, tudi če so seznanjeni z zasnovo stavbe. Trak nalepljen na obzidnih letvah in okoli vrat omogoča ljudem, da se varno premikajo po pešpoti vse do izhoda.

Fotoluminiscentni trak se običajno uporablja kot baza v naših drugih materialih vključno s protizdrsnim trakom s svetlečo črto, fotoluminiscentnim protizdrsnim trakom in več namenskimi oblogami.

Dobavljiv je v rolah različnih širin in v skoraj vseh možnih rezanih oblikah.

Označevalni fotoluminiscentni trak svetleč v temi je izdelek, ki zagotavlja odlično raven gotovosti in varnosti.

Če bi se radi prepričali o učinkovitosti izdelka v živo, nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu in poslali vam bomo vzorec.