Ojačan protidrsni trak

Vsi naši protidrsni materiali so dovolj močni, da zdržijo industrijsko uporabo in še več. Kljub temu pa je veliko strank izrazilo željo in potrebo po debelejšem protizdrsnem materialu. Proizvodnja debelejšega protizdrsnega material pa ni tako preprosta.

V letu 2015 je na tržišče prišel nov zelo debel protizdrsni material, katerega debelina znaša kar 2mm. Da bi se zagotovila konstantna kvaliteta, ki odlikuje vse ostale naše protizdrsne trakove je bilo potrebno veliko spreminjanja in vlaganja v novo proizvodno opremo.

Tako je sedaj na voljo debelejši protizdrsni material, v črni barvi, debeline 2mm, z eno vrsto granulacije (površine), ki je nekje med standardno in prilagodljivo.

  • Omogoča nove načine uporabe
  • Debelejša plast lepilnega sredstva
  • Uporaben tudi na podlagah iz kovine in kamna, kjer se lahko pojavijo razpoke do kar 2mm
  • Omogoča blazinjenje površin kot je npr. jeklene plošče
  • Dobavljiv v širinah od 20 do 1170mm
  • Konkurenčna cena

Naš novi 2mm debeli protizdrsni material je debelejši zaradi večje količine lepila. To omogoča številne nove načine uporabe. Uporaben je predvsem na neravnih površinah ker odstrani nevarnost spotikanja, hkrati pa poskrbi, da so stopnice in poti varne proti zdrsom.

Zaradi debeline je uporaben predvsem na neravnih površinah kot so kovina in kamen, kjer lahko razpoke in vdolbine dosežejo tudi 1,8 do 2mm in je naš standardni protizdrsni material neuporaben.

Nekateri ljudje na splošno raje izberejo debelejši material. Pogosto se 2mm izdelek uporablja na plovilih in tleh izdelanih iz jeklenih plošč, saj debelina materiala omogoča oblazinjenje površine.

Dobavljiv je v rezanih kosih ali na kolutih od 20mm do 1170mm v širino in 18.3m v dolžino. Ne glede na debelino materiala je na voljo po zelo konkurenčnih cenah.

Površina ojačanega protidrsnega traku
Primerjava ojačanega s standardnim trakom

Če želite izvedeti več, ali pa bi radi oddali naročilo, lahko to storite tako, da nas kontaktirate po telefonu, ali e-pošti.