Protidrsne obloge za rolke (skateboards)

Protidrsne obloge za rolke zajemajo široko področje. Vsaka oseba ima svoje individualno mnenje, in si želi nekaj drugačnega. Večina protidrsnih oblog za rolke je narejenih iz našega standardnega črnega protidrsnega materiala. To je poceni material, ki pa je veliko boljši od drugih podobnih izdelkov, ki jih lahko najdemo na tržišču. Naš standardni protidrsni material ni narejen za proračun. Debel, z veliko stopnjo granulacije in visoko kakovostnim lepilom.

Zaradi različnih zahtev nudimo naslednje različice protidrsne obloge za rolke:

Konvencionalna protidrsna obloga za rolke

Naša najbolj priljubljena protidrsna obloga je konvencionalni mineralni protidrsna obloga.

Zračen

Veliko strank se odloči za zračen material. Z uporabo rotacijskega orodja vstavijo v izdelek majhne mikro pore. Ko uporabnik pritisne na izdelek se morebitni zračni mehurčki samodejno premaknejo in skozi te majhne pore odstranijo. Zračen material je najenostavnejši način, kako ustvariti popolnoma gladko površino, v kolikor z aplikacijo nimate veliko izkušenj.

Protidrsne obloge odporne na toploto za dolge rolke (longboards)

Dolge rolke so nekaj čisto drugega. Uporabniki le teh imajo povsem drugačne potrebe kot uporabniki običajnih rolk. Uporabniki dolgih rolk ostanejo na rolki veliko dlje, z nogami pa korigirajo smer gibanja. Posledica tega pa je velika količina ustvarjenega trenja. Trenje ustvarja veliko toplote, ki je tako visoka, da bi stopila konvencionalno plastiko. Mi imamo rešitev. Naše protidrsne obloge, odporne na toploto. Izgradnjo le teh je bilo potrebno spremeniti. Material je popolnoma odporen na toploto in ima globok oprijem, podoben našemu x- grobemu, da se prepreči drsenje.

Silikonski karbid ( silicone carbide)

Na vašo zahtevo vam lahko dobavimo tudi protidrsne obloge za rolke na osnovi silikonskega (silicijevega) karbida. Čeprav je razlika v trdoti na MOH lestvici med našimi običajnimi minerali in silikonskim (silicijevim) karbidom minimalna, je ponudba tega materiala odvisna od minimalne količine naročil.

Tiskanje & trženje blagovne znamke

Za dokončanje procesa trženja blagovne znamke in ustvarja edinstvene identitete vam nudimo tiskanje podložnih varnostnih oblog in zgornjega tiska ( gornji tisk je lahko v polnih barvah, podložne obloge pa so na splošno monotone). Prosimo, da se pozanimate o minimalni količini naročila.

Protidrsne obloge za rolke lahko dobite v rezanih kosih ( 229mm x 838mm ) ali v rolah (možne so različne širine rol, najbolj popularna pa je širina 229mm). Te velikosti ustrezajo večini rolk.

Za več informacij in naročila vzorcev nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu.