Prožni protizdrsni trakovi

Vse od kar se je na tržišču prvič pojavil naš vodoodporni trak ( prvi neabrazivni protizdrsni trak na svetu) smo bili šokirani, kako zelo priljubljen je postal. Zaradi velikega zanimanja za ta izdelek in njegove priljubljenosti so izdelek še izboljšali. Sedaj vam lahko ponudimo izdelek z višjo stopnjo oprijema in popolnoma drugačnim občutkom. Naš prožen protizdrsni trak ima raven oprijema, ki je bila prej možna le pri abrazivnih materialih.

Prožen protidrsni trak daje občutek kot, da je narejen iz gume in ne plastike. Ta učinek gume ne samo, da je bolj privlačen na dotik, ampak daje izdelku tudi izjemno raven oprijema. Oprijem merimo s koeficientom trenja (COF). Višji COF pomeni, da je možnost zdrsa nižja. Da bi povečali stopnjo koeficienta trenja, je bilo potrebno spremeniti reliefni vzorec zgornje površine in dodati nekaj sestavin. Prožen trak je kot nalašč za uporabo v prostorih kjer hodimo bosi. Njegova gladka površina ne bo poškodovala gole kože ali kakega drugega materiala, tako kot je to značilno za abrazivne materiale.

Prožen protizdrsni trak je vodoodporen. Lepilo ni narejeno na vodni osnovi, zato se v vodi ne bo razgradilo. Zgornja površina ne prepušča vode. Ob pravilni namestitvi se odlično obnese na plovilih, v tuš kabinah, in na drugih površinah, ki so v stiku z vodo.

Trak je dobavljiv v poljubni širini in različnih oblikah. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali. Prožen protizdrsni tak je zelo fleksibilen in se upogne do 90 stopinj.

Barve:

Prožen protizdrsni trak lahko dobite v različnih barvah, oblikah in velikostih, ki ustrezajo vašim zahtevam. Z veseljem vam pošljemo tudi vzorce, saj želimo, da vidite ta edinstven izdelek iz prve roke. Za več informacij ali za naročilo vzorcev nas kontaktirajte po telefonu ali e-pošti.