Protidrsni trak – črn/svetleča črta

Protidrsni trak- črn/svetleča črta v temi je najbolj stroškovno učinkovit fotoluminiscentni protidrsni material. Fotoluminiscentni prah in paste so zelo dragi. Posamezne sorte višjih razredov stanejo več kot zlato. Mi vam ponujamo poceni alternativo. Protidrsni trak- črn/svetleča črta je genialen izdelek. Sestavljen je iz našega označevalnega fotoluminiscentnega traku (sredinska črta) in črnega standardnega protidrsnega traku. Ker je linija svetlečega traku tanjša, se porabi manj dragega fotoluminiscentnega izdelka, kar zniža proizvodne stroške. Sredinska fotoluminiscentna linija je široka 10mm, širina črnega protidrsnega traku na obeh staneh svetleče linije pa je 20mm. Celotna širina traku je tako 50mm ( priljubljena širina). Uporaba dveh kontrastnih barv ustvarja zelo viden učinek, kot nalašč za poudarjanje. Ponudimo vam lahko tudi ostale širine in formate traku, vendar je zahtevana določena količina naročila.

Uporaba našega črnega standardnega protidrsnega traku zagotavlja vrhunsko raven oprijema. Vrednost koeficienta trenja daleč presega vse sedanje ali načrtovane predpise.

Ena od prednosti protidrsnega traku- črn/svetleča črta v primerjavi z našim fotoluminiscentnim protidrsnim trakom je, da ne izgleda tako umazan kot fotoluminiscentni protidrsni trak. Fotoluminiscentni protidrsni trak je nežno rumene barve, ki lahko hitro izgleda umazana. Vsi abrazivni materiali namreč enostavno privlačijo umazanijo, prah, onesnaževalce, itd. Eden od razlogov zakaj, je črna barva protidrsnih trakov tako zelo priljubljena je, da zlahka skrije umazanijo. Svetlejši odtenki so bolj občutljivi in so hitreje videti umazani. Zato je večina protidrsnih trakov in oblog v stavbah črne barve.

Za več informacij in naročila vzorcev nas kontaktirajte po telefonu ali po e-mailu.