Prožen BGL protidrsni trak

Protidrsni trak prožen BGL je vodilni neabrazivni protizdrsni material v industriji. Razvit je bil tesno v povezavi s prožnim BG materialom. Protidrsni trak prožen BGL material je bil razvit na željo številnih strank kot tanjša verzija prožnega BG materiala. Zaradi zmanjšane debeline je bolj fleksibilen in bolj udoben.

Neabrazivni materali so naš najhitreje rastoči izbor materialov. Čeprav zaenkrat ponujajo nižjo raven koeficienta trenja v primerjavi z našimi abrazivnimi protizdrsnimi materiali, pa se ta razlika hitro zmanjšuje. Vsi naši prožni in prožni grobi materiali presegajo raven Cof UKSRG določil za oprijem tako v suhih kot mokrih pogojih. Tako Prožni BG kot prožni BGL imata precej višje ravni oprijema kot je predpisano s standardi.

Tekstura površine prožnega BGL materiala je močno izbočena. Za razliko od standardnih reliefnih materialov ( kot je naš vodoodporni), je globina profila pri prožnem BGL materialu veliko večja. Posledica tega je odličen oprijem materiala. Hibridna plastika iz katerih so naši izdelki ponuja boljši oprijem v primerjavi s konvencionalno plastično folijo, pri kateri se ustvari oprijem, ko se ta ob pritisku vboči.

Ker je naš prožen BGL material neabraziven ga lahko za razliko od abrazivnih uporabite kjer koli. Zaradi reliefnosti površine se umazanija in bakterije ne morejo nikjer nabirati. Ker je celotna površina materiala izpostavljena je mogoče temeljito in enostavno čiščenje. Za razliko od abrazivnih materialov, pri čiščenju ne bo prišlo do uničevanja krp in drugih pripomočkov za čiščenje.

Barve:

Neabrazivni protizdrsni materiali so idealni za uporabo v objektih za pripravo hrane, sterilnih prostorih, kuhinjah itd. Neabraziven material ne bo poškodoval ali odrgnil kože, zaradi česar je idealen za uporabo , kjer se zadržujejo otroci ali v bližini občutljive opreme, …