Fotoluminiscentni protidrsni trak Premium

S pomočjo nove tehnologije smo lahko svetilnost našega prvega neabrazivnega fotoluminiscentnega protidrsnega traku podaljšali. To pomeni, da bo trak dalj časa svetil. Zelo svetleč fotoluminiscentni protidrsni trak T3452 je prva inovacija pri naših fotoluminiscentnih izdelkih.

Naš zelo svetleč fotoluminiscentni protidrsni trak T3452 je primeren za številne aplikacije. Najbolje se obnese v notranjih prostorih, kot so stopnišča in hodniki. S trakom si zagotovite jasno označene poti in izhode v primeru izpada elektrike. Za varno prispetje do izhoda tudi iz višjih nadstropij.

Neabrazivni material, omogoča uporabo tudi na območjih, kjer hodimo bosi ali so izpostavljeni vodi. Vključno z območji, kjer so zahtevani strogi higienski standardi.To povečuje možnosti uporabe in poveča izbiro za uporabnika. Tako kot naša celotna neabrazivna linija protidrsnih trakov, je T3452 preprost za čiščenje. Zaradi nižjega reliefa preprečuje zbiranje bakterij in ne poškoduje čistilne opreme.

Zelo svetleč fotoluminiscentni trak T3452 ima visoko stopnjo svetilnosti, ki dejansko presega regulativne zahteve. Zahteve določajo, da mora biti stopnja svetilnosti 30mcd / m2 (millicandela na kvadratni meter) in 4.4 mcd / m2 za 60 minut. Vrednosti T3452 pa znašajo kar 107 mcd / m2 za 10 minut in 32 mcd / m2 za 60 minut. Kot lahko vidite, vrednosti T3452 daleč presegajo zahteve. To zagotovi, da ta trak opravlja svojo nalogo boljše, kot so trenutno najvišje zadani standardi. Imeti izhodno pot učinkovito osvetljeno brez dodatne električne energije je stroškovno učinkovita rešitev.

Drugi standard za katerega smo ponosni, da smo ga presegli, sestavljajo 4 deli. Prvi pojasnjuje metode merjenja „Afterglow“ uspešnosti, ki pomaga bralcu razumeti proces. Drugi je dejanski postopek merjenja „Afterglow“ učinkovitosti izdelka v njegovem okolju uporabe. Tretji del določa zahteve, ki morajo biti izpolnjene, da izdelek opravi pregled. Četrti in zadnji del pojasnjuje minimalne vrednosti svetlosti, vključno z obsežnimi zahtevami, povezanimi z uporabo. Rezultati se merijo na enak način kot ostali standardi. S povzetkom učinkovitosti v časovnih obdobjih 10 in 60 minut. Z rezultati 299 mcd / m2 za 10 minut in 40 mcd / m2 za 60 minut, je izdelek uvrščen v najvičji razred D. Občudovanja vredno!

Zelo svetleč fotoluminiscentni protidrsni trak T3452 je na voljo v rolah do 584mm širine in različnih oblikah. Za možnosti po meri nas kontaktirajte. Glede na količino je možno uresničiti večino zahtev.