FOTOLUMINISCENTNI

Izpad elektrike na delovnem mestu poveča nevarnost nesreč. Fotoluminiscentni trak absorbira svetlobo in sveti zeleno v temi. Zagotovlja da so prehodi, stopnišča, vhodi in izhodi dovolj osvetljeni.

Njihova uporabnost se pokaže tudi v primeru požara. Vroči dim se dviguje in povzroča številne težave v višjih nadstropjih. Stanovalci se hitro izgubijo. Fotoluminiscentni trak nalepljen na obzidnih letvah, okvirjih vrat, kljukah,… pa v temi oddaja svetlobo in tako omogoča ljudem, da se varno in hitro premikajo proti izhodu in si s tem rešijo življenje.

Ponekod je uporaba fotoluminiscentnih trakov zakonsko predpisana.

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa  

Protidrsni

Fotoluminiscentni protidrsni trak se je prvič na tržišču pojavil leta 1998. Ker je predstavljal novost brez primerjave, smo bili prepričani, da velikega interesa zanj ne bo. Vendar smo se motili. Postal je zelo popularen. Da bi zagotovili visoko vidnost in učinkovitost fotoluminiscenčnega protidrsnega traku, poseduje dve ločeni ravni fotoluminiscenčnih premazov.

S pomočjo nove tehnologije smo lahko svetilnost našega prvega neabrazivnega fotoluminiscenčnega protidrsnega traku podaljšali. To pomeni, da bo trak dalj časa svetil. Zelo svetleč fotoluminiscenčni protidrsni trak T3452 je prva inovacija pri naših fotoluminiscenčnih izdelkih.

Protidrsni trak- črn/svetleča črta v temi je najbolj stroškovno učinkovit fotoluminiscenčni protidrsni material. Fotoluminiscenčni prah in paste so zelo dragi. Posamezne sorte višjih razredov stanejo več kot zlato. Mi vam ponujamo poceni alternativo. Protidrsni trak- črn/svetleča črta je genialen izdelek. Sestavljen je iz našega označevalnega fotoluminiscenčnega traku (sredinska črta) in črnega standardnega protidrsnega traku.

Označevalni

Fotoluminiscenčni označevalni trak je gladki označevalni trak, ki sveti v temi. Fotoluminiscenčni trak je izdelan iz konvencionalne samolepilne folije (osnovna podlaga), ki je impregnirana z fotoluminiscenčnim prahom. Material se polni s pomočjo naravne ali umetne svetlobe. Ko se začne temniti začne trak oddajati svetlobo. Barva traku je zelenkasto rumena, ko sveti pa zelena.

Naš novi visoko kakovostni fotoluminiscenčni označevalni trak, je podobno kot naš dosedanji svetleči označevalni trak, gladek fotoluminiscenčni trak, ki se uporablja za razmejitve v zgradbah, zlasti na območjih, ki so podvržena izpadom električne energije. Osnovna folija je impregnirana s fotoluminiscenčnim prahom, ki se napaja s pomočjo naravne ali umetne svetlobe. Takoj, ko se luči ugasnejo oz. ko se stemni, se trak aktivira in sveti.

Talni označevalni

Fotoluminiscentni označevalni trak PermaSafety

PermaSafety je tudi na voljo kot fotoluminiscenčna (v temi svetleča) oznaka. Je ravno tako trpežen, učinkovit in tako enostaven za uporabo, kot je naš navadno obarvan PermaSafety trak. V temi oziroma slabo osvetljenih prostorih oddaja živahen, zelen sij. S tem se zagotovi varen prehod po hodnikih, skladiščih, tovarnah in distribucijskih centrih.

Talne oznake

Talne fotoluminiscentne oznake

Z njimi lahko označite zasilne ali požarne izhode. Oznake so velikosti 400mm x 400mm. Vogali so zaobljeni (za večjo vzdržljivost). Da se preprečijo poškodbe tiska, so vse oznake plastificirane. Trajno lepilo omogoča odličen oprijem na večini površin. Na svetlobi so zelono bele barve, ko se stemni pa postanejo črne z žareče belimi polnili. Naše fotoluminiscenčne talne oznake so stroškovno veliko bolj učinkovite kot oznake, ki jih je potrebno napajati z elektriko. Mogoče jih je namestiti na skoraj vse ravne podlage.

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa