PROFESIONALNI PROTIDRSNI TRAKOVI

Velika izbira samolepilnih protidrsnih trakov omogoča lastno izbiro širine, oblike, barve (barvno ujemanje z vsemi površinami po Pantone ali RAL barvni lestvici – zahtevana je minimalna količina naročanja). Osnovna barva trakov je črna (5 vrst), rumena (3 vrste), prozorna (3 vrste), rjava, siva (3 vrste), rdeča, modra, zelena, bela (2 vrsti), črno-rumeni opozorilni trakovi (2 vrsti), rdeče-beli opozorilni trakovi, v temi svetleči se in hazard v temi svetleči se trakovi.

Naši varnostni trakovi so zelo trpežni in idealni za zahtevne površine. So trajni, nedrseči, za specialne površine. Ponudimo vam lahko tudi odstranljivo nedrsečo površino.

Možno jih je namestiti na skoraj vse površine. Zagotavljajo visoko kakovost in nedrsečo zaščito, ki ustreza svetovnim varnostnim zahtevam (pišite za podrobnejše informacije).

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa  

Ponudimo vam lahko različne oblike protidrsnih trakov:

noge1

Različne oblike

Na vašo željo vam lahko dobavimo protidrsne trakove različnih oblik in velikosti. S stopinjami lahko vaše stranke popeljete do želenega prostora.

trakvi

Različne barve

Ponujamo protidrsne trakove različnih barv. Naš program barv je zelo obsežen. Povečujemo dobavo vedno več različnih barvnih opcij.

 

protidrsni trakovi

Različne širine

Ponujamo protidrsne trakove od širine 25 mm (lahko tudi manj), do več kot 1000 mm, lahko jih dobavimo tudi po vaših posebnih zahtevah oziroma željah.

stopnja

Različne vrste(stopnje)

Ponujamo različne vrste protidrsnih trakov, primerne tako za hojo z bosimi nogami, kot ekstremno grobe trakove. Naš najbolj grob, unikatni izdelek, je X-grob, ki je zelo trpežen, zelo industrijski.

svetlec_v_temi

Svetleči v temi

Ponujamo protidrsne trakove, ki se svetijo v temi, in to v običajni različici ali v kombinaciji z običajnimi protidrsnimi trakovi, ki se napojijo z naravno ali umetno svetlobo in svetijo tudi, ko ugasnete luči. Vsi naši svetleči izdelki imajo milikandela test.

Svarilni protidrsni trakovi

Ponujamo svarilne črno-rumene ali rdeče-bele trakove.

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa