Tekstilni protidrsni trakovi in obloge

Naši tekstilni protidrsni izdelki so vsestranski in zelo učinkoviti nedrseči mrežasti izdelki. Ponujamo veliko različnih vrst, debelin in barv. Izbirate lahko med samolepilnimi in nelepljivimi formati.

Tekstilni protidrsni izdelki se ustvarjajo z nanašanjem protidrsne pene na poliestrsko mrežico. Sedaj protidrsna mrežica daje izdelku odlično moč, pena pa zagotavlja učinkovito protidrsno zaščito. Vsi nelepljivi materiali so vodoodporni in se odlično obnesejo v mokrih okoljih. Medtem, ko je protidrsna tkanina zelo vzdržjiva, pa se jo da enostavno razrezati v poljubne oblike in velikosti. Vse kar potrebujete so škarje ali nož.

V sami strukturi pene je na tisoče drobnih zračnih mehurčkov, Ob pritisku (oseb ali predmetov) se pena skrči to pa omogoča, da se material delno ovije okoli objekta s čimer se ustvari vrhunska raven oprijema. Ponudimo vam lahko pene različnih formatov in z različnimi stopnjami upora. Od tega pa je odvisna količina pritiska, ki se absorbira za učinkovito delovanje podlage. Celotna linija je brez kakršnih koli abrazivnih mineralov, kar preprečuje poškodbe dragocenih in lahko uničljivih predmetov.

Celotna linija nedrsečih tkanin je izredno stroškovno učinkovita, ponudimo vam lahko vrhunske cene, ponavadi precej nižje, kot bi jih pričakovali.

Večina naših nedrsečih tkanin je na voljo v velikih dolgih rolah, ki jih lahko razrežemo v kakršne koli oblike.

Različne vrste naših nedrsečih tkanin

  • T4643: to je nelepljiva nedrseča tkanina. Barva, ki jo imamo na zalogi je bela. Odvisno od naročene količine, pa je moč dobiti katero koli barvo.
  • T4644: samolepilna različica T4643. Barva na zalogi je bela. Odvisno od naročene količine, pa je moč dobiti katero koli barvo.
  • Tenura: debele, nelepljive in nedrseče tkanine. Barve na zalogi so bela, črna, bež, rdeča in modra. Velikost rol je lahko do 1,5m v širino in do 25m v dolžino v beli in črni barvi in do 30m dolžine v bež barvi. Ponujamo pa vam tudi manjša maloprodajna pakiranja ( v črni, beli in bež barvi) velikosti 508mm x 1,83m, opremljena s črtno kodo in opisom.
    Rdeča in modra sta naši najnovejši barvi. Zaradi svoje svetle in žive barve sta zelo popularni v navtični industriji. Nedrseče tkanine se odlično obnesejo na plovilih, saj preprečujejo premike in padce predmetov, medtem, ko je plovilo v gibanju.

Barve: