ZA BOLJŠO VIDLJIVOST

Ponujamo  kompletno zbirko izdelkov za boljšo vidljivost. Naše samolepilne odsevne trakove lahko uporabljate povsod, kjer je potrebna dobra vidljivost. Ponujamo fotoluminiscenčne trakove, ki svetijo v temi prav za te namene in so proizvedeni z uporabo najnovejše tehnologije v fotoluminiscenci, da zagotovijo da so prehodi, stopnišča, vhodi in izhodi dovolj osvetljeni, da najdete varno pot. Opozorilni trakovi se uporabljajo za označevanje začasnih gradbišč, začasnih barikadah, na razstavah, predstavitvah, za označevanje cevi pod zemljo in podobno. Uporaba  odsevnih elementov izboljša vidljivost od nekaj sto metrov in pri prižganih dolgih lučeh razdalje od enega kilometra.

Za boljšo vidljivost:

traki

Odsevni trakovi

V primeru slabe vidljivosti, na primer ponoči, lahko s pomočjo naših odsevnih trakov označite pot do domačega dvorišča in si tako zagotovite večjo varnost. Za boljšo vidljivost in varnost na cesti.

Trakovi so prevlečeni s plastjo trajnega lepila, ki zagotavlja dolgo prilepljenost na površino.

svetleči8

Svetleči v temi

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo tega fotoluminiscenčnega traku niso strupeni in ne vsebujejejo kakršne koli oblike fosforja ali radioaktivnih materialov. Potrebujejo zelo malo časa, da absorbirajo naravno ali umetno svetlobo (približno 2 uri), ko je tema z uporabo fotonov oddajajo močno fotoluminiscenčno reakcijo, ki lahko osvetli robove stopnic, vrata, prehode, stopnišča, robove plošč, vhodne/izhodne poti in vsepovsod, kjer se zahteva močna osvetlitev za daljše obdobje.

traki2

Opozorilni trakovi

Opozorilni trakovi se uporabljajo za označevanje začasnih gradbišč, začasnih barikadah, na razstavah, predstavitvah, za označevanje cevi pod zemljo in podobno.

Za boljšo vidljivost/ varnost otrok

Uporaba odsevnih elementov izboljša vidljivost od nekaj sto metrov in pri prižganih dolgih lučeh razdalje od enega kilometra. Nižje kot so odsevni elementi postavljeni, hitreje bo odboj luči opozoril voznika na oviro. Voznik potrebuje nekaj sekund od trenutka, ko je opazil, do trenutka ko reagira za zaviranje ali da se izogne oviri!

 

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa