Prožen BG protidrsni trak

Prožen BG je idealen za uporabo na območjih, kjer površina ne sme drseti. Odlično se obnese na površinah, kjer hodimo bosi in na območjih, ki so izpostavljena vodi. Npr.: umivalnice v telovadnih dvoranah, bazeni, čolni, ….Ker je prožen BG vodoodporen in neabraziven hkrati, odlično poskrbi za varnost na obeh.

Protidrsni trak prožen BG je reliefna plastična folija, ki je neabrazivna, hkrati pa ima še vedno visoke stopnje koeficienta trenja (CoF). Z uporabo reliefne tehnike pri večini naših neabrazivnih materialov, se ustvari odlična površinska tekstura, ki ima visoko stopnjo CoF. Uporaba tehnike mikro pihanja medtem, ko je material še staljen, ustvari globoke profile, ki lahko povečajo raven Cof. Globlji vzorec omogoča manj zamašitev zaradi onesnaževalcev, kot so prah, led, voda itd.

Protidrsni trak prožen BG je na voljo v treh različicah:

T3415

Osnovna podlaga za to različico je spremenjena tako, da ustvari končni videz traku, ki je zelo podoben gumi. To mu daje odlične protizdsne lastnosti, značilna mehkoba pa prav tako nudi dober oprijem. Medtem, ko površina materiala nima globokega reliefa (profila), pa značilnosti samega materiala nadoknadijo to pomanjkljivost in mu dajejo odlične vrednosti Cof.

Na voljo v naslednjih barvah:

Črna, siva, bela, prozorna in rumena.

T3450

Osnovna podlaga pri različici T3450 in T3451 ni tako zelo spremenjena. To omogoča ustvarjanje globljih reliefov (profilov) med samim procesom vtiskanja (izdelovanja reliefov), saj trdnejša plastika veliko lažje ohrani zapleten vzorec. To omogoča odlične ravni Cof in učinkovito preprečevanje zdrsov v vodi ali v vlažnih pogojih.

Na voljo v naslednjih barvah:

Črna, siva, modra, bela, prozorna.

T3451

To je naš prožen BGL. Več o njem si lahko preberete tukaj.

Na voljo v naslednjih barvah:

Črna

Barva in velikost

Menimo, da je izbira barva skoraj tako pomembna kot funkcionalnost samega materiala, zato si prizadevamo, da bi vam ponudili čim večjo izbiro. Prožen BG je na voljo v rolah do širine 1346mm, s široko paleto individualnih možnosti, da bi dobili točno tisto kar potrebujete.

Prožne BG imamo na zalogi v različnih barvah.

Glede na naročeno količino, vam lahko priskrbimo katero koli barvo, velikost ali obliko.

Za naročila vzorcev nas kontaktirajte po telefonu ali po e-mailu.