PROTIDRSNI PREMAZI

Naši protidrsni premazi se uporabljajo za proti-drsno obdelavo tal mineralne sestave. Na površini tal ustvarijo nevidno plast, ki občutno poveča koeficient trenja (nedrsnost) in zagotavlja varen in dober oprijem ter učinkovito odpravljajo probleme, ki lahko nastanejo zaradi mokrih ali vlažnih talnih površin.

Glede na uporabo ločimo:

  • NAREDI SAM – izdelek prihaja v razpršilki z enostavnimi navodili za takojšno uporabo. Namenjen je gospodinjstvom in malim profesionalcem. En nanos za nekaj let.
  • PROFESSIONAL – za profesionalno rabo

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa  

Uporaba:

Za notranjo in zunanjo uporabo. Potencialni uporabniki produkta proti drsenju so: Gospodinjstva, hoteli, trgovine, nakupovalni centri, bolnišnice, šole, klavnice, mlekarne, zdravstveni domovi, banke, letališča, javne ustanove, restavracije, bari, proizvodnje, …

NAREDI SAM

Za varna tla- za porcelanaste ploščice, granit, lomljenec in keramiko

Visoko tehnološka formula razvita za površine mineralne sestave, kot so granit, lomljenec, keramika in porcelanaste ploščice.

Je unčinkovito in čisto, biološko razgradljivo in prijazno okolju. Ne spreminja izgleda tal in učinek proti drsenju traja nekaj let.

Ustvari nevidno površino, ki poveča koeficient trenja in zmanjšuje probleme z drsenjem. Enostavna uporaba z podrobnimi navodili na etiketi. Dobavljivo v 1L pršilki ali 5L kanistru. Za notranjo in zunanjo uporabo.

Za banje in kopalne kadi

Posebej razvito za banje in tuš kabine iz emajliranega jekla in porcelana. Ustvari nevidno površino, ki poveča koeficient trenja in zmanjšuje probleme z drsenjem.

Je unčinkovito in čisto, biološko razgradljivo in prijazno okolju. Ne spreminja izgleda tal in učinek proti drsenju traja nekaj let.

Enostavna uporaba z podrobnimi navodili na etiketi. Dobavljivo v 110ml pršilki.
Produkt razpršite po površini in jo naredite nedrsno. Ne spreminja estetike.

 

r3PROFESIONALNA RABA

So namenjenjeni za proti drsno obdelovo talnih površin mineralne sestave. Ustvarijo nevidno površino na tleh, ki bistveno poveča koeficient trenja in zmanjšuje probleme nevarnih površin v mokrih razmerah. Profesionalne izdelke je potrebno aplicirati za to usposobljeno osebje.

– z enim nanos bo učinek proti drsenju trajal nekaj let
– za notranjo in zunanjo uporabo
– enostavno vzdrževanje in čiščenje s čistilom T100

  • T201 – Porcelanaste ploščice in kopalne banje
  • T202 – Keramika in granit
  • T203 – Teraco in mozaik
  • T205 – Beton, teraco, marmor, kamen

teraco

Za čiščenje in vzdrževanje T100

Večnamensko čistilo posebej razvito za čiščenje in vzdrževanje površin mineralne sestave s profesionalno protidrsno obdelavo. S svojo unikatno formulacijo razgrajuje maščobe, olja in umazanijo na talnih površinah. Je blag izdelek, ki se lahko uporablja dnevno ali občasno in globinsko očisti površino.

Dobavljivo v 5L kanistru.

Izdelke lahko naročite preko telefona na 083 883 883 ali 040 572 772 ali pa